suvo-ruvc - Det er vigtigt for os, at vores kunder har tilid til, at det arbejde vi laver bliver gjort professionelt.
PRODUKTER
 
RUST STOP 150
Tyndt klart voks/oliebaseret anti-rust produkt med store indtrængnings- og fugtfortrængende egenskaber som efterlader en tynd fed/vaselineagtig overflade. Særdeles velegnet til hulrum og forprimning for andre anti-rust produkter samt til efterbehandling af tidligere behandlede overflader.
 
RUST STOP 80
Tyndt lysbrunt voks/oliebaseret anti-rust produkt med gode indtrængnings- og fugtfortrængende egenskaber som efterlader et voks/fedtagtigt lag. Velegnet til hulrum og bund samt til efterbehandling af tidligere påførte produkter. På steder med stor slidpåvirkning bør der efterbehandles med Suvo Belægning.
 
SUVO WAX
Tyndtflydende lysbrunt voksbaseret anti-rust produkt med gode indtrængnings- og vandafvisnings egenskaber som efterlader et sejt voksagtigt lag. Velegnet til hulrum og bund. Specielt egnet til lakerede overflader som chassisrammer, nye karosseridele m.m. På steder med stor slidpåvirkning bør der efterbehandles med Suvo Belægning.
 
SUVO BRONZEBELÆGNING
Bronze voks-olie/bitumenbaseret produkt efterlader et slidstærkt fast fleksibelt lag. Anvendes på bund og i hjulkasser eller hvor der forekommer stort slid. Der bør altid primes med et tyndt Suvo anti-rust produkt før påføring.
 
 
SiteBuilder drevet af  Vistaprint